Over Patagonias

Over ons

Het beste ijs van Amsterdam en omstreken

Patagonias is al sinds 2011 een vertrouwd adres voor vers en puur handgemaakt ijs aan de Johannes Calvijnlaan in Amstelveen. En daar blijft het niet toe beperkt. We hebben naast een patisserie lijn ook een kleine lunchkaart ontwikkeld. Zo is er voor elk wat wils te vinden bij Patagonias.

Bij Patagonias combineren wij het gezonde, het lekkere en het ambachtelijke, om jouw beleving plezierig en verantwoord te maken. Wij kiezen onze producten gebaseerd op kwaliteit en wij zien er op toe dat onze keuken voldoet aan alle eisen om volledige hygiëne te garanderen.

Huisgemaakt

Naast het ijs dat uit eigen keuken komt, is ook al het deeg huisgemaakt.

Net als de hartige vulling van onze lunchgerechten. Wij houden zelf van lekker eten, en vinden het belangrijk dat de smaken goed tot hun recht komen. De kip waarmee wij onze empanadas vullen, garen wij zelf voor en misschien proeft u wel de verse oregano die wij daarbij gebruiken.

Ook het brood voor de tosti’s maken wij zelf. Zo zijn wij er zeker van dat wij u pure gerechten voorzetten.

liefde voor gelato

Waarom Patagonias zo geliefd is

Pure ingredienten

Het beste van het best

Onze recepten zijn ontwikkeld met gezondheid in gedachten, daarom maken wij onze producten met natuurlijke basis grondstoffen, zonder kleur, geur en smaakstoffen. Smaken die deze toevoegingen vereisen zult u daarom niet bij ons aantreffen.

verse grondstoffen

meer dan een smaak

Ons ijs wordt gemaakt om meer te zijn dan een smaak met calorieën. Als het recept het toestaat, gebruiken wij bijvoorbeeld voor bananenijs, rijpe bananen. En voor citroenijs verse citroenen. Voor de meer exotische smaken gebruiken wij fruitpulp, zonder toevoegingen.

huisgemaakt deeg

zelfs de tosti's

Naast het ijs dat uit eigen keuken komt, is ook al het deeg huisgemaakt. Ook het brood voor de tosti’s maken wij zelf. Zo zijn wij er zeker van dat wij u pure gerechten voorzetten.

rijk gevuld

smaakvol gevuld

Onze hartige lunchgerechten zijn smaakvol gevuld. Wij houden zelf van lekker eten, en vinden het belangrijk dat de smaken goed tot hun recht komen. De kip waarmee wij onze empanadas vullen, garen wij zelf voor en misschien proeft u wel de verse oregano die wij daarbij gebruiken.

Eigenares Patagonias

Ontmoet onze Eigenaresse Nuria!

FAQs

Veelgestelde
vragen

Voor onze trouwe klanten hebben we speciale spaarkaarten.
Bij besteding van iedere €5 krijg je een stempel. Bij inlevering van een volle spaarkaart met tien stempels ontvang je €2,50 korting op je eerstvolgende aankoop bij Patagonias.
Vraag in onze winkels naar een spaarkaart.

Een leuk cadeau idee? Daarvoor hebben we onze cadeaukaarten voor een waarde die je zelf bepaalt. De gelukkige kan deze cadeaukaart gebruiken bij één of meerdere aankopen. Het bedrag hoeft dus niet ineens besteed te worden!
Vraag in onze winkels naar een cadeaukaart.

Blog & nieuws

Artikelen over Patagonias